RÓLUNK

Ide hamarosan kidolgozott, részletes bemutató fog érkezni!

Ide hamarosan kidolgozott, részletes bemutató fog érkezni!

 

A valódi siker nem más, mint mások őszinte szeretete; fizikai és lelki egészség, elég vagyon, hogy rendelkezz választási lehetőségekkel; és elég idő, hogy mindezt élvezni is tudd.

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

év tapasztalat
1 +

Országosan elismert főméhészeink biztosítják a profi szakmai színvonalat.

elégedett vásárló/év
1 +

Országszerte számos helyen, nagyobb vásárokban megfordultunk már.

gondozott család
1 +

Minden hordóra, a termelés egészére érvényes a nyomonkövethetőség.

Ha tőlünk vásárol magyar termelőt támogat!


Bio körülmények között termelt méz. Ez azt jelenti, hogy csak természetes alapanyagokat és járulékos anyagokat használunk és a termelés egészére érvényes a nyomonkövethetőség.

Méheink által megtermelt mézet természetes állapotában közvetlenül üvegbe töltve kínáljuk fogyasztásra.

Meglévő és leendő vásárlóinkat szeretettel várjuk méhészeti telephelyünkön, ami egyben nagyüzemként és bemutató méhészetként is szolgál az érdeklődők számára! Barátságos környezetben térítésmentesen biztosítjuk kiváló minőségű fajtamézeink kóstolását.
Természetesen mindez nem kötelezi Önöket a vásárlásra.
Továbbá megtalálhatóak vagyunk Kecskemét kertvárosi részén.

Mézeinket néhány helyi üzletben, illetve piacon személyesen vagy viszonteladók segítségével forgalmazzuk. Helyi vásárokon és fesztiválokon korlátozott alkalommal részt veszünk, ahol termékeink bemutatásán és megvásárlási lehetőségén kívül biztosítjuk Önöknek méhészetünk és termékeink barátságos környezetben történő bemutatását.

Célunk, hogy termékeinkkel Vásárlóinknak hosszútávon megbízható és megbecsült partnerei legyünk!

Családi és baráti kapcsolataink révén lehetőségük van arra, hogy mézeinket Tiszavasvári és térsége, valamint Kecskeméten túl az ország más településein is megvásárolják.

Postai úton történő szállítást csak kisebb tételben vállalunk (FoxPost 5kg-ig, szállítási költség a vevőt terheli), ugyanakkor térítésmentesen biztosítjuk termékeink házhoz szállítását Tiszavasvárin és Kecskeméten belül telefonos egyeztetést követően.

További személyes átvételi lehetőség: Nyíregyháza-Tiszalök-Hajdúnánás; Nagykőrős-Lajosmizse, illetve Vecsés Business Park/BudCargo City előre egyeztetett időpont alapján.

Házhozszállítás 3-10 kg esetén Cegléden, Csemőn, Nagykőrösön, Lajosmizsén vagy Kecskeméten belül megoldható.📦
Kérjük, ez esetben telefonon érdeklődjön!

Kiszállítás 10+ kg  Kecskemét közvetlen vonzáskörzetében előre egyeztetett időpontban megoldható!🚚

Családtagjainknak köszönhetően az ország bizonyos területeire személyesen is szállítunk, ugyanakkor az általunk rendszeresen járt útvonalaktól egyes régiók távol eshetnek.

Főbb értékesítési helyeink: Tiszavasvári; Nyíregyháza; Kecskemét; Cegléd; Vecsés.

 Ha messze vagyunk Öntől, és nincs ismerőse, akinek a segítségével megkóstolhatná a mézünket, próbáljon meg termelőt keresni a lakóhelyén! Sok kiváló és elismert méhész van hazánkban!